Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zurich

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zurich? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Zurich! Op dit platform tref je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-zurich

Een schoonmaakster in Zurich zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Zurich inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Zurich inhuren

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan handige online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zurich

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Zurich

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Zurich, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kornwerderzand, Cornwerd, Pingjum en Witmarsum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,10 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zurich. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot +/- €16,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Zurich huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Zurich?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie