Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasdam

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Maasdam? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Maasdam! Op deze website vind je volop tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-maasdam

Een schoonmaakster in Maasdam gezocht

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Maasdam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Maasdam vinden

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster bij je thuis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op speciale websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasdam

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Maasdam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Maasdam, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wijngaarden, Giessenburg, Puttershoek en s-Gravendeel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio al voor €12,70 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Maasdam. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot zo’n €18,00 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Maasdam kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Maasdam?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie