Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Puttershoek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Puttershoek? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Puttershoek! Op deze website vind je handige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-puttershoek

Een schoonmaakster in Puttershoek inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Puttershoek inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Als laatste kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Puttershoek vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Puttershoek

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Puttershoek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Puttershoek, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Maasdam, Wijngaarden, s-Gravendeel en Mookhoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel vind je een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,70 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor helpt bij productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Puttershoek. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot zo’n €15,00 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Puttershoek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van het huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Puttershoek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie