Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mookhoek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Mookhoek? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Mookhoek! Op deze pagina bekijk je praktische tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-mookhoek

Een schoonmaakster in Mookhoek inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Mookhoek inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Mookhoek opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien de opdracht positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mookhoek

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Mookhoek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Mookhoek, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in s-Gravendeel, Puttershoek, Strijensas en Strijen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder check je een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,30 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Mookhoek. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot wel €19,50 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Mookhoek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Mookhoek?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie