Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oud-Beijerland

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oud-Beijerland? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Oud-Beijerland! Op schoonmakerzoeken.nl vind je nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-oud-beijerland

Een schoonmaakster in Oud-Beijerland zoeken

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Oud-Beijerland inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Oud-Beijerland vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische Apps en websites die je hierbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oud-Beijerland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Oud-Beijerland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oud-Beijerland, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuw-Beijerland, Piershil, Den Bommel en Oude-Tonge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder check je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al vanaf €12,60 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Oud-Beijerland. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot €16,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Oud-Beijerland huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Oud-Beijerland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie