Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haaksbergen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Haaksbergen? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Haaksbergen! Op deze website verstrekken we veel tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-haaksbergen

Een schoonmaakster in Haaksbergen zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Haaksbergen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Haaksbergen inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn praktische platforms die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Haaksbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haaksbergen

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Haaksbergen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haaksbergen, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Enschede, Hengelo, Hof van Twente en Rijssen-Holten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €13,00 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Haaksbergen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen +/- €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot +/- €18,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Haaksbergen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Haaksbergen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie