Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Enschede

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Enschede? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Enschede! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we handige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-enschede

Een schoonmaakster in Enschede gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Enschede inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Enschede inhuren

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van diverse webapplicaties die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Enschede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Enschede

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Enschede

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Enschede, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen en Hof van Twente.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al voor €13,20 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Enschede. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot +/- €16,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Enschede huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Enschede?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie