Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oud Gastel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oud Gastel? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Oud Gastel! Op ons portaal delen wij duidelijke tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-oud-gastel

Een schoonmaakster in Oud Gastel zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Oud Gastel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oud Gastel zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan speciale portalen die daarbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Halderberge.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oud Gastel

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oud Gastel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oud Gastel, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Stampersgat, Kruisland, Bosschenhoofd en Hoeven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder check je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,00 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oud Gastel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen de €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot zo’n €15,00 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Oud Gastel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oud Gastel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie