Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kruisland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Kruisland? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Kruisland! Op ons portaal bieden we praktische tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-kruisland

Een schoonmaakster in Kruisland vinden

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Kruisland inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Kruisland opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt poetsen. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op diverse online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Steenbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kruisland

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Kruisland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Kruisland, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Standdaarbuiten, Noordhoek, Stampersgat en Oud Gastel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we een overzicht met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al voor €13,30 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kruisland. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot €19,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Kruisland hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Kruisland?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie