Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rasquert

Wil je een schoonmaakhulp in Rasquert? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Rasquert! Op dit platform bieden we handige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-rasquert

Een schoonmaakster in Rasquert vinden

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Rasquert inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Rasquert zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er diverse vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Het Hogeland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rasquert

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Rasquert

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rasquert, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Den Andel, Saaxumhuizen, Tinallinge en Baflo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf vind je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €13,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rasquert. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Groningen.
 • Onkosten: tussen de €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot €17,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Rasquert huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Rasquert?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie