Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heukelom

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Heukelom? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Heukelom! Op dit platform ontdek je veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-heukelom

Een schoonmaakster in Heukelom zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Heukelom inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heukelom zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er speciale bemiddelaars die daarbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Oisterwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heukelom

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Heukelom

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Heukelom, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Moergestel, Udenhout, Berkel-Enschot en Raamsdonksveer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel vind je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Heukelom. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot zo’n €19,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Heukelom hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Heukelom?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie